Τα 14 καταστήματα λιανικού εμπορίου και παροχής υπηρεσιών που στεγάζονται σήμερα στη Στοά Νικολούδη προσφέρουν ευρύ φάσμα επιλογών στο αγοραστικό κοινό και διαθέτουν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και αισθητικής, διαχρονικά στοιχεία του εμπορικού χαρακτήρα της Στοάς Νικολούδη.

Τα περισσότερα από τα καταστήματα αυτά άνοιξαν κατά τη διάρκεια του 2016, ενώ ορισμένα βρίσκονται στη Στοά Νικολούδη επί δεκαετίες και είναι συνυφασμένα με την ιστορία της.
Με ένα πέρασμα από τη Στοά Νικολούδη, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν είδη οικιακού εξοπλισμού, είδη γραφείου, διακοσμητικά, οπτικά, υποδήματα, αξεσουάρ, είδη τεχνολογίας, κοσμήματα αλλά και είδη καθημερινής χρήσεως όπως τρόφιμα και προϊόντα φαρμακείου, καθώς και να απολαύσουν σύγχρονες υπηρεσίες κομμωτικής και ομορφιάς.

Επίσης, σταθερά σημεία αναφοράς στη Στοά Νικολούδη είναι και ο χώρος ALPHA BANK - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, όπου διατίθενται οι Εκδόσεις της Τραπέζης και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου καθώς και το Café "Μαζί", το οποίο λειτουργεί για περίπου 30 έτη.